Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä 

 
Kuinka nopeasti saan toimituksen?

Tilauksesi siirtyy verkkokaupsta automaattisesti varastolle käsittelyyn. Keräily sekä toimitustavan mukainen tilauksen käsittely vie yhden arkipäivän. Tyypillisesti toimitus perille tapahtuu noin viikon sisällä, usein muutamassa arkipäivässä. Mikäli tuotetta ei ole tarpeeksi varastossa tilaustasi varten tai kyse on ennakkoon tilattavista tuotteista, saat erillisen ilmoituksen tilauksen toimitusaikataulusta. 


Miten verot on hoidettu?

Tilaus toimitetaan asiakkaan valinnan mukaisesti joko Bottlescoutsin Tallinnan noutopisteeseen tai kuljetuksella Suomeen. Suomeen toimitettaessa annat tilaajana luvan Bottlescouts OÜ:lle välittämään tilauksen toimitustiedot erilliselle kuljetusliikkeelle. Auttaessaan kuljetuksen järjestämisessä Bottlescouts OÜ ottaa lainmukaisen vastuun valmisteverojen (alkoholi ja juomapakkausverot) sekä arvonlisäverojen maksamisesta sekä ilmoittamisesta vastaanottomaan viranomaisille erikseen säädetyin ehdoin ja tavoin. Huolehdimme Suomeen toimitettavista valmisteveroasioista veroedustajamme Prodeca Oy:n kautta (lupa FI2414978C00) kuluttaja-tilauksissa. Yritysten välisessä kaupassa ostaja voi antaa asiointivaltuuden Prodeca Oy:lle huolehtimaan puolestaan näistä velvoitteista. Noutotilauksessa verot maksetaan suoraan Viron valtiolle, joten sinun ei tarvitse huolehtia maksuista tai veroilmoituksista vastaanottomaahan.


Miten viinit toimitetaan?


Voit valita seuraavista toimitustavoista

Pakettipiste Express Home: Tilaus toimitetaan tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen 5 arkipäivän sisällä tilauksen keräilystä. Saat tilauksesta ennakkotiedon sähköpostilla jossa on toimituksen seurantalinkki. Kun lähetys on toimitettavissa, sinun tulee vahvistaa sopiva toimitusaika tekstiviestillä. Jakelusta vastaavat Matkahuollon kuljettajat, Jotka tarkistavat myös henkilöllisyytesi. Mikäli vastaanottajaa ei saada jakeluhetkellä kiinni, kuljetusliike sopii jakeluajankohdan uudelleen.


Pakettipiste Home: Tilaus toimitetaan tilauksessa annetun toimitusosoitteen lähimpään asiamiespisteeseen 7 arkipäivän sisällä tilauksen keräilystä. Saat tilauksesta ennakkotiedon sähköpostilla jossa on toimituksen seurantalinkki. Sinun tulee vahvistaa tilaukselle sopiva vastaanottoaika. . Jakelusta vastaavat Matkahuollon kuljettajat, Jotka tarkistavat myös henkilöllisyytesi. Mikäli vastaanottajaa ei saada jakeluhetkellä kiinni, kuljetusliike sopii jakeluajankohdan uudelleen.


Kuriiritoimitus: Asiakas voi tarvitessaan täsmällisen toimituspäivän tilata kuljetuksen kuriiripalveluna, jolloin toimitusaikataulun voi sopia kuljetuksen osalta tarkimmin. Kuriiripalvelut ovat käytössä ainoastaan arkipäivisin ( ma-pe) ja klo 8-18 välisenä aikana.


Oma kuljetusjärjestely: Asiakas voi järjestää myös oman kuljetuksen tilaukselleen ja ilmoittaa siitä tilauksen toimitustavanmuutoksella sähköpostilla. Asiakkaan tulee ilmoittaa kuljetuksesta vastaava yritys sekä yhteyshenkilö ja yhteystiedot. Tilaus on silloin noudettavissa päävarastolta tai myymälän noutopisteeltä erillisen toimitusvahvistuksen saavuttua. 


E-liput ovat sähköisesti toimitettuja pääsylippuja erikseen mainittuun tapahtumaan. Kyseisen tuotteen tilaaminen voi tapahtua yhdessä muiden tuotteiden kanssa, mutta itse pääsylippua ei toimiteta muutoin kuin sähköpostilla ja siinä mukana tulevalla liitteellä. 


Nouto Tallinnasta: Maksettuasi tilauksesi, voit noutaa tilauksen kahden arkipäivän kuluttua kello 14.00 jälkeen myymälästä. Ilmoita tilauksen lisätietokentässä jos tiedät tarkan noutoajan..
Bottlescouts noutopisteen tiedot : 
 
Osoite : Mere pst 8-2, 10111 Tallinn


Virossa Itella Smartpost tai Delivery: Virossa tilaus voidaan toimittaa Itellan kuljetuspalveluilla 2 arkipäivässä tilauksesta joko heidän Smartpost jakelupisteeseen tai Delivery-palvelulla annettuun toimitusosoitteeseen .  Saarenmaa ja muut erikoisalueiden toimitusaika vahvistetaan erikseen tilauksen antajalle. 


Miten voin maksaa tilaukseni?


Voit valita kassasivulla itsellesi sopivan maksutavan verkkopankkien kautta tai luottokorttimaksun.Voit maksaa tilauksen myös SveaPayments laskutuspalvelun kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, tunnistautuminen verkkokaupan sivuilta pysyy suojattuna ja turvallisena. Valittavissa on myös PayPal, jossa voit luoda oman maksutilisi tai käyttää esimerkiksi American Express - korttia. Maksupalvelut on rakennettu luotettavan Svea Payments :n palvelun kautta. 


Yritysasiakkaiden laskutus: Yritysasiakkaille toimitetaan toimituksen mukainen erillinen lasku Svea Financen saamien asiakastietojen mukaisesti. Yritys voi halutessaan pyytää laskun myös e-laskuna eli verkkolaskutuksella oman operaattorinsa kautta. Palautukset ja ylimääräiset maksut: Ylimääräisten suoritusten, korvauksen tai peruutetun tilauksenosalta palautetaan samalle tilille tai kortille, millä suoritus on saapunutkin ellei erikseen sovita muuta.Mitä jos viini on korkkivikainen tai pullo on mennyt rikki?/Oliko tilaukselle peruutus- tai palautusmahdollisuutta?


EU- säädösten mukaan maksetun ja toimitetun tilauksen tuotteille ei ole palautusoikeutta, koska viinit luetaan elintarvikkeiksi. Tilaamallasi tuotteella on kuitenkin osittainen palautusoikeus: Mikäli se on esim korkkivikainen tai vahingoittunut kuljetuksessa, ota yhteys asiakaspalveluumme välittömästi vian ilmennettyä sähköpostilla info@bottlescouts.com.


Ensisijaisesti toimitamme korvaavan tuotteen tilalle tai palautamme vastaavan summan ilmoitetulle tilille. Sinun tulee ilmoittaa tarvittavat yhteystiedot sekä tilausnumero, johon korvausta haetaan.


Pitääkö asiakkaan rekisteröityä?


Kuluttaja-asiakkaat tilaavat ilman rekisteröitymistä. Yritysasiakkaan on rekisteröidyttävä, jolloin asiakastiedot tallentuvat yrityksen käyttöön jatkossa. Huomioithan että rekisteröinnissä asiakas tunnistautuu sähköpostiosoitteella yritysasiakkaaksi Yrityksen ei tulisi käyttää rekisteröinnissään yhteyshenkilön omaa sähköpostiosoitetta, mikäli hän haluaa myös tilata yksityisesti. Sähköpostiosoite on sitova asiakasluokituksessa ja siksi se ei voi olla käytössä sekä kuluttaja-asiakkaalla että yrityksen yhteystiedoissa vastaanotto-osoitteena sähköposteille. Mistä saan lisää tietoa Bottlescoutsista?


Voit liittyä uutiskirjeen saajaksi, jolloin tiedotamme Sinulle uutuuksista, tapahtumista sekä muista mielenkiintoista viiniaiheista erillisessä kirjeessämme. Uutiskirje toimitetaan toisen järjestelmän kautta, joten asiakkaan tilaus tai muita asiakastietoja ei yhdistettä uutiskirjeen saajarekisteriin.


Asiakas voi halutessaan lopettaa uutiskirjeen tilaamisen joko ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info@bottlescouts.com tai kirjeen mukana olevasta asiakastietojen ylläpitolinkistä.


Sosiaalisessa mediassa Bottlescouts on nähtävillä Facebookissa sekä Instagramissa. Näiden seuraajiksi voi liittyä verkkokaupan etusivun yläreunassa olevista painikkeista.