Rejiji Blackbird Kópar Merlot 2017 (TARJOUS)

Rejiji Blackbird Kópar Merlot 2017 (TARJOUS)

795508

Merlot-lajikkeesta tuotettu huippuviini Kóparin tarhalta, Villányn viinialueelta. Käymisen jälkeen viiniä kypsytettiin 18 kuukauden ajan unkarilaisissa tammitynnyreissä. Syvän punainen väri. Aromeissa on mausteisuutta, kypsää luumua ja tummaa kirsikkaa, vaniljaa ja balsamicoa. Riistalle, tummalle lihalle, voimakkaille juustoille.

EUR 25

Rejiji wines on suomalaisen Reijo Itkosen ja hänen puolisonsa Judit Papin omistama pieni viinitila Villányn viinialueella, Unkarin eteläosassa, noin 10 kilometriä Kroatian rajasta. Alue tunnetaan etenkin vahvoista, hienoista punaviineistään. Rejiji perustettiin vuonna 2012 ja sen omistuksessa on vain 3 hehtaaria viinitarhoja, vuosituotannon ollessa noin 10 000 pulloa. Rejiji wines on puhdas intohimoprojekti, jonka tavoitteet ovat huippulaadun tuottamisessa. Nimi Rejiji on Reijon tytärten isälleen keksimä lempinimi.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Reijon ja Judit viineihin, joissa mausteisuus ja runsaus tasapainottelevat kalkkipitoisen maaperän tuoman jäntevyyden kanssa.
Nämä ovat täydellisiä riista- ja sienikauden punaviinejä rehevän moniulotteisessa tyylissä.