Rejiji Footprint 2021 (TARJOUS)

Rejiji Footprint 2021 (TARJOUS)

795611

Footprint on Portugieser-lajikkeesta tuotettu tammeton, hedelmäisen tasapainoinen punaviini, jonka tanniinit ovat lempeitä. Aromeissa on kypsää punaista marjaisuutta, kuten vadelmaa, kirsikkaa ja mansikkaa. Keskitäyteläinen punaviini linturuuille, vaalealle lihalle tai esimerkiksi suolaisille salameille ja muille alkupaloille. Laatutietoisen viininystävän lipittelyyn.

EUR 14

Rejiji wines on suomalaisen Reijo Itkosen ja hänen puolisonsa Judit Papin omistama pieni viinitila Villányn viinialueella, Unkarin eteläosassa, noin 10 kilometriä Kroatian rajasta. Alue tunnetaan etenkin vahvoista, hienoista punaviineistään. Rejiji perustettiin vuonna 2012 ja sen omistuksessa on vain 3 hehtaaria viinitarhoja, vuosituotannon ollessa noin 10 000 pulloa. Rejiji wines on puhdas intohimoprojekti, jonka tavoitteet ovat huippulaadun tuottamisessa. Nimi Rejiji on Reijon tytärten isälleen keksimä lempinimi.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Reijon ja Judit viineihin, joissa mausteisuus ja runsaus tasapainottelevat kalkkipitoisen maaperän tuoman jäntevyyden kanssa.
Nämä ovat täydellisiä riista- ja sienikauden punaviinejä rehevän moniulotteisessa tyylissä.